Individualiteit is het credo voor de modetrends heren 2018-2019. Mannen durven hun identiteit te laten zien. Om de donkere dagen van het najaar op te fleuren, zien wij dat veel mode ontwerpers hun najaarscollecties hebben samengesteld met heldere en felle kleuren. Naast de basics zoals de bruin- en grijstinten; worden deze basics gecombineerd met felle items. Zo zagen wij op de catwalk van Loui Vutton diverse mannelijke modellen in citroengele items gecombineerd met grijze basics. De man mag dit najaar zijn karakter laten zien in de kleding. Adversus.nl somt voor ons 10 mode trends op die wij terug kunnen zien in de winkels. Je hoeft uiteraard niet met alle trends mee te doen. Mijn suggestie…kijk wat je aanspreekt. Bij twijfel vraag advies!

1. Kleur. Denk aan felle kleuren en opvallende kleurcombinaties.
2. Oversize. De mode pakt het groots aan. Vooral de schouderpartijen zijn deze winter huge!
3. Laagjesmanie. En hoe! Deze winter gaat het niet om drie of vier lagen, maar eerder om 7 of 8 lagen over elkaar. Jas over jas mag ook!
4. Fantasieën. Denk aan ruiten, bloemen, tijgerprints en Oosterse fantasieën.
5. Krijtstrepen. Een klassieker die iedere (zaken)man graag (weer) zal verwelkomen.
6. Leer. Niets nieuws voor de winter, met dat verschil dat we deze winter leer op leer dragen!
7. Technowear en padded jackets. De mode vertoont nog steeds sportswear invloeden maar is tegelijkertijd superchic.
8. Stoere of aparte truien. Vergeet coltruien en klassieke kasjmieren sweaters. Deze winter ga je voor een statement trui met een opvallend design.
9. Bruin is terug! De winter staat in het teken van kleur maar een klassieker is terug: bruin in alle mogelijke nuances.
10. Het informele maatkostuum. Strak in het pak of niet? Deze winter mag het wat losser! Denk aan wat wijdere broeken en jasjes met brede schouders. Of aan jasjes zonder revers.

uit:  http://www.adversus.nl/mode-trends-mannen-de-10-belangrijkste-trends-voor-herfst-winter-2018-2019/


CATWALK Paris aw 18 MEN