Velen zullen zich herkennen in het verhaal van Luna. Luna is afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en zeer deskundig. Al snel vindt zij een baan in de IT. Met veel plezier werkt zij op de afdeling, haar manager en de collega’s zijn blij met haar.  Velen denken dat zij zelfverzekerd is maar diep van binnen is zij onzeker. Luna werkt hard en is er voor iedereen. Op de momenten waar zij voor haar zelf op moet komen wordt zij onzeker.

Ergens diep van binnen is zij op zoek naar bevestiging van anderen. Enkele collega’s die korter dan haar op de afdeling werken verdienen meer. Luna vindt het moeilijk om die eerste stap te zetten en in gesprek te gaan met de manager.  Collega’s in haar team die om een gesprek vragen en erkenning eisen krijgen gek genoeg uiteindelijk het zover dat er wordt onderhandeld om salarisverhoging. Waar de een na de ander krijgt wat hij/ zij vraagt, wordt Luna nog steeds gepasseerd.

Luna had geleerd om hard haar best te doen, verzorgend te zijn, maar niet dat het soms nodig is om op de tafel te slaan en voor jezelf op te komen. Ondertussen krijgt zij door dat er iets aan haarzelf moet veranderen.

Door haar werk moet zij steeds werken aan verandertrajecten van anderen, anderen krijgen inzicht in hun sterktes en zwaktes en kunnen hiermee aan de slag. Luna realiseert zich dat het tijd is om ook in zichzelf te investeren. Na een paar ontmoetingen met de imagoconsultant is zij zover om de stap te zetten om een persoonlijk gesprek aan te gaan met de manager. Wat hield haar al die tijd tegen om haar dromen na te jagen? Het traject bij de imagoconsultant heeft geholpen. De resultaten liegen er niet om. Luna is blij met de imago adviezen met de nadruk op persoonlijke ontwikkeling.  Wij ontmoeten nu een jonge zelfverzekerde vrouw die trots is op wat zij bereikt heeft. Nieuwe indrukken als zelfverzekerd, creatief en ondernemend behoren tot de nieuwe Luna.