‘Sparkling Friday’ – 18 januari 2019 – 13:30-16:30 uur – De Unie, Zoetermeer

Wij organiseren drie inspiratieworkshops om jezelf als ondernemer weer fris te laten ervaren waarom je doet wat je doet. Een goede start van het nieuwe ondernemersjaar! Je gaat niet lekker lui in je stoel luisteren (jammer hè!?) maar ook écht met wat we vertellen aan de slag. We zorgen ervoor dat je met hanteerbare tips voor jouw onderneming de deur uitgaat.

Workshop 1:

Sparkling pitch

Door: ASERTO

Wat is een goede pitch? Hoe zet jij jezelf in de spotlights? Wat moet je doen, en vooral ook níét doen bij een pitch? Bernadette Vrijling, coach Personal Branding, vertelt het je. Na 3 kwartier heb jij een goede pitch voor jezelf geschreven.

WEBSITE

Workshop 2

What’s your sparkle?

Door IMAGE BY COLOURS

Ook al zie je er enorm saai en ongeïnspireerd uit, ook jíj hebt een sparkle! Ohja? Ja! Stylingcoach Lorenzo Homoet leert je welke kleur, kleding en stijl voor welk type mens geschikt is. Aan de hand van zijn verhaal maak je een moodboard die ervoor zorgt dat jouw ondernemersboodschap beter overkomt.

WEBSITE

Workshop 3

Show your sparkle!

Door: JOURNALIST CELINE TIMMERMAN

Je kunt een goed verhaal hebben en dat letterlijk uitstralen, maar hoe weet de rest van de wereld dat jij/je bedrijf bestaat? Journalist Celine Timmerman geeft tips en trucs hoe je het beste pr en publiciteit voor je bedrijf genereert. Je maakt middels het eerder op de middag geleerde een pr-bericht over wie je bent en wat jouw business is. Wie weet wordt het door pers opgemerkt…

WEBSITE

Elke workshop duurt 3 kwartier, met vervolgens een kwartier ‘plas/rook/zuurstof’pauze. We sluiten letterlijk spetterend af (surprise..) en borrelen lekker na. De workshops kennen allemaal een serieuze ondertoon, maar we houden zeker ook van humor. Het blijft vrijdagmiddag… 😉

Wat dit alles kost? Voor slechts 40 euro per persoon én nog een gratis introducee ben je welkom. Aanmelden is wel fijn, dat kun je doen via info@celinetimmerman.nl .

Dus wil jij als ondernemer fris het nieuwe jaar ingaan? Dan zien we je graag vrijdag 18 januari, op Sparkling Friday, in bedrijfsverzamelgebouw De Unie, Zoetermeer.

Tot dan!

Lorenzo, Bernadette en Celine

LOCATIE