Het is vrijdag 3 mei. Vandaag geef ik de training Personal Branding / Perfect Pitch bij de stichting Powerlady, de stichting waar ik al 12 jaar mee samenwerk.

Dit keer is gekozen voor een locatie bij de Wereldwinkel FAIRTRADE AANEEN in Amsterdam-Zuidoost. Ik ben er om 08.45 uur. De training start om 10.00u. Ik word hartelijk ontvangen door de eigenaar van Fairtrade Aaneen. In de Fairtrade wereldwinkel krijgen diverse kunstenaars een podium. Ik zie een mooie hoes voor de laptop en een pennenhouder uiteraard Fairtrade. Om de eigenaar te steunen, schaf ik deze prachtige items aan.

Even later komen ook de projectmedewerkers van de stichting Powerlady. Na een heerlijk kopje koffie en het bespreken van het programma komen de deelnemers voor de training binnen. Het zijn al echte ondernemers, dames die of al een bedrijf zijn gestart of er al grote stappen in hebben gezet. De dames hebben al een aantal maanden, trainingen gehad van trainers op verschillende gebieden. Ik sluit de rij met de training Personal Branding/ Perfect Pitch.

De groep kent elkaar inmiddels en geven elkaar tijdens de training/workshop goede tips mee en wijzen elkaar op de voortgang die geboekt is tijdens de trainingen. Bij de training schuiven ook een aantal organisaties aan die de stichting Powerlady voorzien van support en opdrachten.
Ik maak kennis met de organisaties en krijg een zeer lovend feedback op de training.

Wij maken de balans op. De dames willen graag op de foto en willen meer informatie. Op de evaluatieformulieren wordt gevraagd wat zij van de training vinden. Even later krijg ik de volgende mail van een van de projectteamleden van de stichting Powerlady

Hoi Lorenzo,
Bijgaand wat response n.a.v. het evaluatieformulier: motiverend, nuttig, top, interessant, boeiend, leerzaam, geweldig en nieuwe inzichten.

Met vriendelijke groet,

Mary Yau
Projectmedewerker PowerLady

Op de certificatenuitreiking dat over 2 weken plaats vindt worden alle docenten en trainers uitgenodigd. “Uiteraard ben ik present”: geef ik als antwoord aan de stichting Powerlady bij de certificatenuitreiking.

Ik bedank de stichting Powerlady voor het vertrouwen.