De Kerstdagen is vaak met familie, heerlijk eten, drinken en gezelligheid. Nog een aantal dagen en dan maakt 2019 plaats voor 2020!

Image by Colours heeft een aantal koerswijzigingen gemaakt. De man achter Image by Colours, Lorenzo Homoet, blijft zich ontwikkelen door het volgen van trainingen, masterclassen op het gebied van Image en op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ook in 2020 staat Lorenzo Homoet voor u klaar. Zo maak ik graag bekend dat ik op vrijdag 24 januari 2020 met twee topprofessionals het Sparkle event zal organiseren waar zowel ondernemers als particulieren zich voor kunnen inschrijven. Het event werd in januari 2019 al een groot succes. Wij hebben uit de evaluaties van het afgelopen Sparkle event kunnen opmaken dat er een tweede event moest komen. Wij geven daar graag gehoor aan.

Image by Colours blijft groeien door op zoek te gaan naar partners om mogelijke samenwerkingen aan te gaan.  Image bij Colours denkt aan het versterken van elkaars niche ook in 2020.

Image by Colours dankt u voor het vertrouwen en de aangename samenwerking. Wij wensen u vrolijk Kerstfeest en een succesvol en sprankelend Nieuwjaar.