Als imageconsultant is het noodzaak dat je bij blijft met de ontwikkelingen op jouw vakgebied. Ieder jaar wordt er door het bedrijf Pantone – het bedrijf dat kleurcoderingen publiceert – een themakleur gekozen. Dit thema wordt wel doordacht gekozen.

CLASSIC BLUE staat voor rust, kalmte, vrede in onze geest, vertrouwen en verbinding. Vervolgens wordt er van deze kleur gemeld dat deze kleur staat voor een stabiele basis voor de start van het nieuwe decennium. Met deze basiskleur CLASSIC BLUE, worden er diverse verfrissende en nieuwe combinaties samengesteld die wij terug zien in het straatbeeld, interieur en in de modebladen. Het is best mogelijk dat je deze kleur al herkent in jouw eigen garderobe. Dit is een uitgelezen kans om in het kader van duurzaamheid jouw garderobe eens goed in te ruimen en op zoek te gaan naar basics of accenten en zo nodig bij gebrek, deze met een Classic Blue 2020 aan te vullen.

De CLASSIC BLUE is een diepblauwe kleur die jouw persoonlijkheid kan versterken. Voor een enkeling wordt deze kleur als te aanwezig ervaren. In een kleuranalyse gaan wij op zoek naar jouw specifieke Classic Blue kleur zodat je deze kleur toch kan combineren met jouw outfit.

HOE KOMT HET BEDRIJF PANTONE AAN ZIJN INFORMATIE?
Rond de eerste week van de maand december wordt de kleur voor het komend jaar bekend gemaakt. Het bedrijf Pantone bekijkt met kleurexperts wat er in de entertainmentindustrie gebeurt, film, kunstwereld, mode, design, populaire reisbestemmingen, nieuwe levenstijlen, nieuwe technologieën, materialen en texturen.

Twee willekeurige aspecten van de Classic Blue – verbinding en vertrouwen – zijn tegelijkertijd twee persoonlijke aspecten die mijn persoonlijkheid en bedrijf typeren. Graag wil ik aan het begin van 2020 met deze aspecten jou van dienst zijn. Voor nadere informatie verwijs ik naar de website: www.imagebycolours.nl/