Gisteren kreeg ik een mooie aanbeveling van een klant die haar beleving prachtig heeft weergegeven. Voor haar 50ste verjaardag kreeg zij bij Image by Colours garderobeplanning en een middag met mij als personal shopper cadeau. Haar man vond dit veels te leuk en ging ook mee. Het gevolg is dat hij binnenkort ook een kledingadvies met personal snoppen wilt bij Image by Colours. Graag laat ik Esther Zijlstra aan het woord…..

Voor mijn 50e verjaardag kreeg ik een Garderobeplanning met personal shop cadeau! Een beter cadeau had ik niet kunnen krijgen, het was geweldig! Lorenzo bedankt; mijn kast hangt nu vol kleding die voor elke gelegenheid helemaal naar wens is!

Het begint met het “shoppen” in je in eigen kledingkast. Op de paspop laat Lorenzo zien hoe kledingstukken (die soms al jaren in de kast liggen) gecombineerd kunnen worden. Het resultaat is erg verrassend.

Na de Garderobecheck volgt het intakegesprek; er wordt aandachtig naar me geluisterd; wat wil ik bijvoorbeeld uitstralen en wat is mijn leefstijl? Dan is de Personal shop dag aangebroken; vol energie loopt Lorenzo tussen de kledingrekken door en laat mij van alles proberen. Eerst voel ik me bevestigt; deze kleuren passen inderdaad mooi bij mij! Later ben ik erg verrast, dit tuniekje zou ik zelf niet gekozen hebben maar wow, wat staat dit top! Ik ben super blij met alle aanwinsten.
Groet, Esther.