info@imagebycolours.nl

+31 6 46 25 00 40

VROUWELIJK LEIDERSCHAP IN DE OVERGANG EN DE KUNST VAN VERANDERING

Het is januari 2024 en we weten allemaal wat dat betekent – goede voornemens vliegen in het rond als confetti op een nieuwjaarsfeest. Maar laten we eerlijk zijn, na drie weken verdwijnen die voornemens vaak als sneeuw voor de zon. Tijdens een gesprek op een netwerkborrel werd mij gevraagd wat mijn visie is op het gebied van imago en presentatie bij vrouwen in de overgang. Je lichaam wordt op de proef gesteld. Hoe zorg je ervoor dat je charmant als zakenvrouw de overgang omarmt met stijl.
Het is een nieuw imago, een nieuw begin en een onderwerp waar vrijwel elke vrouw vroeg of laat mee te maken krijgt.

Een ding tijdens de gesprekken met de zakenvrouwen werd mij al snel duidelijk. Als zakenvrouw wil je natuurlijk de hele dag door stralen, ondanks mogelijke opvliegers en andere ongemakken. De zakenvrouwen leerden stuk voor stuk de schoonheid van hun veranderde lichaam te ontdekken en deze met gratie te omarmen. De hulp om advies in het investeren in kleding die het figuur omhelst zonder te knellen, daar bleek veel vraag naar te zijn. Je wilt je comfortabel én zelfverzekerd voelen en niet te vergeten met stijl!

Als imago en styling expert deed ik research en wilde voor deze blog een viertal tips behandelen. Een frisse look als zakenvrouw voor 2024, begint allereerst met een frisse mindset waarbij krachtige kleding en een krachtige geest, de voorbode zijn voor de overgangsmanifestatie in stijl.
Graag behandel ik de volgende vier tips:

– Allereerst denk aan soepele stoffen en flatterende snitten die je vrouwelijkheid accentueren.
– Ten tweede wil je charmant schakelen in stijl. Investeer in kledingstukken die je gemakkelijk kunt toevoegen of verwijderen. Een stijlvolle blazer of een licht vest kan een wereld van verschil maken, afhankelijk van de situatie. Laagjes zijn je beste vrienden.
– Ten derde denk bijvoorbeeld aan statement sieraden, een elegante sjaal, of een trendy handtas kunnen de aandacht afleiden van eventuele ongemakken en je look naar een hoger niveau tillen
– Ten vierde denk aan comfortabele en toch modieuze schoenen.
Er is tegenwoordig veel verkrijgbaar.

Als krachtige zakenvrouw aan het begin van het jaar 2024 heb je een besluit genomen. Geen overgang kan je stoppen. Jij bent succesvol en laat dat met stijl zien. Jouw zelfvertrouwen is een krachtige wapen. 

Leave A Comment