info@imagebycolours.nl

+31 6 46 25 00 40

LEIDERSCHAPSTRANSFORMATIE – HET VERANDEREN VAN GEWOONTEN NAAR SUCCES

Regelmatig spar ik met leidinggevenden over dilemma’s en geven wij vanuit onze expertise input bij een casus. De casus tijdens een onlangs gehouden intervisie gaf veel stof tot nadenken. Wanneer zorgt jouw nieuwe imago en publieke identiteit tot synergie en weet jij dit in elke situatie vorm te geven?
In de scherpe wereld van het bedrijfsleven waar succes afhankelijk is van meer dan alleen cijfers, heeft een leidinggevende besloten dat het tijd is voor een verandering. Niet alleen in de boardroom, maar ook in de manier waarop hij zichzelf presenteert aan de wereld.
 
Het imago traject bij Image by Colours is meer dan alleen uiterlijke verandering; het is een benadering van leiderschapstransformatie die ervoor zorgt dat de vernieuwde identiteit standhoudt in de tijd. Het is de investering in een blijvende indruk, omdat een krachtig imago niet slechts een momentopname is, maar een levenslange erfenis.
Tijdens het imagotraject worden diverse onderdelen behandeld.
Allereerst de ONTWAKENING, het besef bij de leidinggevende dat een krachtig imago tijd vergt en resultaten alleen worden geboekt wanneer je correcties gaat toepassen en gaat investeren in jouw krachtig imago.
Vervolgens komen de volgende onderdelen aan de orde:
– imagoconsultancy interventie
– gedragscorrecties
– kledingstijl als uitdrukking
– authentieke zelfexpressie
– publieke identiteitssessies
– onderhoud en evaluatie
– borging en krachtig imago in leiderschap
 
Op de Masterclass van 28 maart 2024 worden enkele onderdelen behandeld.
Hoe ziet jouw krachtige imago in 2024 eruit? En hoe reflecteert jouw imago in jouw bedrijf? In de Masterclass worden enkele onderwerpen aangesneden. Reserveer zo snel mogelijk jouw plek en laat je informeren. zie hiervoor

Leave A Comment