info@imagebycolours.nl

+31 6 46 25 00 40

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Evenementenreeks Evenementenreeks: Masterclass: Impact maken doe je zo!

Masterclass: Impact maken doe je zo!

27 juni @ 10:00 - 16:00

Masterclass: Impact maken doe je zo!

Word de persoon die je ambieert, ontdek je ware potentie. Maak keuzes met impact die resulteren in succes en sluit betere deals.

In deze exclusieve masterclass, ontwikkeld door Image by Colours en The Bridge, krijg je de kans om zowel zakelijk als persoonlijk te excelleren. Ontdek de geheimen achter effectieve communicatievaardigheden, leer omgaan met interne dialogen en ontdek welke dagelijkse gewoontes jouw volgende stap in de weg kunnen staan.

Onze twee professionele coaches, Lorenzo en Angligène, begeleiden je door een integer en helder programma, waarbij we diep ingaan op thema’s zoals imago, branding, kleding en publieke identiteit. Leer niet alleen hoe je jezelf presenteert aan de wereld, maar krijg ook inzichten over jouw persoonlijke leiderschapvaardigheden die essentieel zijn om jouw prestaties te optimaliseren.

De gerenommeerde Masterclasses van 2023 hebben we geanalyseerd en geoptimaliseerd op basis van de waardevolle feedback van de deelnemers. Onze toewijding aan kwaliteit blijft onveranderd, en we staan garant voor een nog betere ervaring in 2024.

Dus, ben jij klaar om in 2024 het verschil te maken? Wil jij samen met gelijkgestemde ondernemers jouw online en offline zichtbaarheid versterken met ongekende impact? Deze meesterlijke masterclass is speciaal op maat gemaakt voor jou!

Kosten Masterclass – € 395,-

Zet nu de eerste stap naar een indrukwekkende transformatie en schrijf je in via info@imagebycolours.nl

Ontdek hoe je als een ware zakelijke leider je imago, branding en leiderschap vaardigheden kan optimaliseren en de wereld kunt veroveren. Laat je begeleiden naar een indrukwekkende impact.

Gegevens

Datum:
27 juni
Tijd:
10:00 - 16:00
Serie:

Organisator

Lorenzo Homoet

Locatie

OFFICES XL
Laapersveld 75
Hilversum, Netherlands
+ Google Maps