Zelfverzekerder en krachtiger door een imago advies op maat.

Nog niet zo lang geleden informeerde een coach bij mij of ik hem kon helpen om er krachtiger uit te zien; vooral bij presentaties. De warme uitstraling moest wel behouden blijven. Na de intake stelde ik hem een imagotraject voor. Bij het imagotraject komt aan de orde hoe andere mensen jou ervaren. Het advies
dat hier uiteindelijk uit voort komt, beslaat het hele pakket van vaardigheden waarop die ervaring valt. Hoe kunnen wij dat beïnvloeden en waarop is dat gebaseerd?

De werkwijze

Het is belangrijk om te weten waar de cliënt op dit moment behoefte aan heeft. Deze coach wil er dus krachtiger uit zien maar zijn warme uitstraling behouden. Mijn klanten laat ik een collage maken. Met de collage krijg ik een indruk in iemand gedachtewereld.

Ik was dan ook diep onder de indruk toen deze mannelijke coach een prachtige collage liet zien. Sommige plaatjes hadden voor hem een symbolische waarde en sommige plaatjes gaven ook echt aan waar krachtig en warm voor staat. Als imageprofessional ben je aan het optimaliseren van de persoonlijke uitstraling door kleur, kleding en stijladvies. Maar hoe ziet die persoonlijke uitstraling er dan uit? Omdat ieder mens uniek is en je dat op elk gewenst moment kan beïnvloeden, is het prettig om te weten wat de mogelijkheden zijn.

Zelfverzekerder en krachtiger door een imago advies op maat.