info@imagebycolours.nl

+31 6 46 25 00 40

DE MAN EN ZIJN STIJLPERSOONLIJKHEID – 2023

Vorige week kreeg ik van mijn vakcollega @Elisabeth Kaempffer de Persoonlijk Stijlspecial van de man toegestuurd; afkomstig uit het Financieel Dagblad.

Het onderwerp één man, vele rollen gaf mij inspiratie om twee nieuwe masterclassen uit te werken. In het blad las ik ook over personal shopper @Jan Kraan die zijn passie heeft gevolgd en goed bezig is als personal shopper. Vooruitlopend op de twee interactieve masterclassen die aan het eind van de zomer worden toegevoegd aan de overige masterclassen, hierbij alvast een preview over de man en zijn stijlpersoonlijkheid. Iedereen heeft een eigen persoonlijke stijl. Of je nu houdt van een casual look, een formele outfit of iets daartussenin, er is altijd een stijlpersoonlijkheid die bij je past.

In deze blog bespreek ik de verschillende stijlpersoonlijkheden voor mannen en geef ik tips over hoe je deze kunt integreren in je kledingstijl.

Allereerst: De klassieke stijlpersoonlijkheid

Mannen met een klassieke stijlpersoonlijkheid houden van tijdloze kledingstukken en een nette uitstraling. Denk aan een goed passend pak, een wit overhemd en nette leren schoenen. Accessoires zoals een zijden das en een leren riem maken de look compleet. Deze stijlpersoonlijkheid is perfect voor de zakelijke wereld.

De casual stijlpersoonlijkheid

Mannen met een casual stijlpersoonlijkheid zijn op zoek naar een ontspannen look die toch stijlvol is. Denk aan een jeans met een simpel T-shirt en sneakers. Accessoires zoals een rugzak of een pet kunnen de outfit afmaken. Deze stijlpersoonlijkheid is perfect voor een dagje uit met vrienden of een casual werkdag.

De minimalistische stijlpersoonlijkheid

Mannen met een minimalistische stijlpersoonlijkheid houden van een eenvoudige, maar verfijnde look. Ze kiezen voor kledingstukken zonder al te veel poespas, in neutrale kleuren zoals zwart, wit en grijs. Denk aan een wit overhemd met een zwarte broek en nette leren schoenen. Deze stijlpersoonlijkheid past goed bij mensen die houden van een tijdloze en simplistische stijl.

De trendy stijlpersoonlijkheid

Mannen met een trendy stijlpersoonlijkheid zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends. Ze dragen kledingstukken die in de mode zijn en houden van felle kleuren en opvallende prints. Denk aan een felgekleurd T-shirt met een strakke broek en sneakers. Deze stijlpersoonlijkheid past bij mannen die houden van een modieuze en opvallende look.

De bohemian stijlpersoonlijkheid

Mannen met een bohemian stijlpersoonlijkheid houden van een relaxte en nonchalante look. Ze dragen loszittende kledingstukken in aardetinten, zoals beige, bruin en groen. Accessoires zoals een hoed en armbanden maken de look compleet.

Deze stijlpersoonlijkheid past bij mannen die houden van een relaxte en creatieve stijl. De preppy stijlpersoonlijkheid Mannen met een preppy stijlpersoonlijkheid houden van een nette, maar casual look. Ze dragen kledingstukken zoals polo’s, chino’s en loafers. Accessoires zoals een bril en een horloge maken de look compleet.

Deze stijlpersoonlijkheid past bij mannen die houden van een nette en casual stijl. Kortom, er zijn vele verschillende stijlpersoonlijkheden.

Mijn taak als mode expert en imagoconsultant is het versterken van die stijlpersoonlijkheid en het leren combineren binnen de kledingcapsule.

Beste man, heb jij jouw stijlpersoonlijkheid nog niet ontdekt en wil je ervaren dat jij de kleding draagt en niet de kleding jou draagt, dan is deze nieuwe masterclass “een man, vele rollen” een must om te volgen.

Binnenkort meer informatie over de inhoud van deze nieuwe masterclass!

 

Leave A Comment