Onlangs heb ik een training kunnen volgen bij Lorenzo. Zonder veel verwachting ben ik daar naar toe gegaan en was buitengewoon verrast over de inhoud van de training en de kennis van Lorenzo. Lorenzo is een absolute topper in zijn vakgebied en hij weet het ook nog goed over te brengen. Ik kan zijn training dan ook van harte aanbevelen. Iedereen heeft een eigen voorkeur voor de kleur van zijn kleding en Lorenzo leert je om dit naar boven te halen en voor je te laten werken. Een absolute aanrader voor mensen die veel met groepen werken.

Peter van Bergen, Competence Manager, ABN AMRO Bank

Ik kende Lorenzo tijdens het trainingstraject “Women Between Jobs” -. Hij is een zeer inspirerende imago coach die heeft mij laten zien hoe kan ik mijn gewenste toekomst beschrijven en mijn sterke eigenschappen kan uiten in mijn zakelijke gesprekken. Ik vind Lorenzo’s kennis en ervaring ontzettend belangrijk in de zakenwereld waar jouw uiterlijk die bij jouw karakter past groot verschil kan maken in een succesvolle carrière.

Ozlem Cevik Koper, Facilitator, CSR Consultant

Kleren maken de man wordt gezegd, maar hoe staat het met de man.
De loodgieter in een kostuum die bij grote advocaten kantoren wordt gedragen is net zo ongeloofwaardig als een advocaat die gekleed is in een blauwe overal of een trui met felle kleuren. Mensen zijn tegenwoordig specialisten dus hebben geen tijd genoeg en/ of voldoende kennis om te beoordelen of iemand goed is in zijn vak, met andere woorden we vormen ons een beeld van anderen. Daarom moet de man zelf werken aan het beeld wat anderen van hem hebben. En die anderen zijn dan bijvoorbeeld opdrachtgevers, mensen die beslissen of je de baan krijgt.
Lorenzo zorgt ervoor dat je op een goede manier naar jezelf gaat kijken, wat doe je maar ook waarom, hoe is je karakter en op grond daarvan welke kledingcombinatie ga je kiezen. Met name kleurencombinaties waarbij Lorenzo gewapend is met een ipad .
Passen en foto’s maken ,je ziet hoe je er telkens anders uit gaat zien. Voor welke gelegenheid trek je welke kleren aan?
Het is een traject dat je langs winkels brengt verspreid door Amsterdam en ook de verkopers van die winkels worden in de goeie richting gestuurd.
Lorenzo regisseert maar jij maakt de keuze. Niet als een dolle merkkleding kopen maar kleding die bij jouw past.
Resultaat merk je aan de reactie van vrienden en bekenden. Zijn ze ook bij Lorenzo geweest dan hoor je ook vaak; “ik heb altijd gedacht dat niemand mij hoeft aan te kleden”. Maar na Lorenzo gesproken te hebben ik heb toch maar mijn garderobe aangepast.
Het is een van de vele voorbeelden, ook leuk is als mensen een beetje kunnen raden wat je doet nadat Lorenzo je advies heeft gegeven.
Dus door Lorenzo gaat de kleding in de juiste kleurencombinatie je helpen .
Voor de baan, opdracht of gewoon een goede eerste indruk. Ga eens vrijblijvend met Lorenzo praten.

Gijs Michels, Stamhuis Groep

Altijd fijn om met Lorenzo samen te werken, een vakman met humor 🙂

Realisatie website Image by Colours door misign ontwerpMichael de Groot, misign ontwerp

Met veel passie en know-how geeft Lorenzo zijn workshop “Op weg naar een succesvol imago”. Zijn tips zijn praktisch en direct toepasbaar. Je hebt er direct profijt van. Een absolute aanrader voor iedereen die zich bewust wil worden van zijn/haar imago en het wil verbeteren voor meer succes, zowel zakelijk als privé!

Stephanie Aukes, Supastar-PR

Ik heb een individueel begeleidingstraject gehad bij Lorenzo over
kleuradvies, stijladvies, garderobe planning, make-up advies en personal shoppen. Hij is een professionele image consultant die zijn vak verstaat en out of the box durft te denken. Hij is geduldig en neemt ruim de tijd om te laten zien hoe je op je best kunt zijn.

Bij stijladvies is gekeken naar mijn figuur- en pasvorm om te weten welke kledingstukken bij zouden staan. Naast stijl heb ik kleuradvies gehad. Lorenzo liet mij zien hoe ik doormiddel van kleur en kleding mijn status kan aangeven, maar ook mijn toegankelijkheid en afstandelijkheid.

Bij garderobe planning heb ik gekeken welke kleding ik met plezier draag, en welke niet. Ik heb een capsule gemaakt, dit is een groep kledingstukken die onderling in diverse samenstellingen kunnen worden gedragen. Je zou kunnen zeggen: het is een groep van 5-8 kledingstukken binnen een kleurthema.

Met alle opgedane kennis ben ik samen met Lorenzo wezen shoppen, waarbij hij over zijn schouder meekeek, en mij adviseerde welke kleding het beste bij mij staan.

Ik heb heel veel opgestoken van de adviezen die ik van Lorenzo heb gekregen, en ik zal vaker een beroep op hem doen.

Gieta Budjhawan, Ellamo Foundation

Onlangs een sessie gehad samen met de consultants in ons bedrijf. Vakinhoudelijk zeer sterk advies waarbij je zelfbewustzijn omtrent je presentatie als professional veel sterker word. Dit gebracht op een natuurlijke en persoonlijke manier met enthousiasme. Een advies van Lorenzo is een must have voor elke professional die zijn/haar presentatie serieus neemt.

Jean-Paul Ismael Samson, De Oost Bespoke Tailoring

Lorenzo heb ik leren kennen als een snelle denker! Hij kan goed luisteren en op basis daarvan direct concrete samenvattingen geven. Daarnaast is Lorenzo zorgzaam, creatief en sociaal gericht. Als trainer bij het Women In Between Jobs traject heeft hij mij geïnspireerd om nog meer te focussen op kort en bondig samen te vatten. Als ik aan Lorenzo denk dan is hij in mijn ogen een zachtaardig persoon met daadkracht en super kleurrijk. Maak gebruik van zijn krachten als je geholpen wil worden met je imago.

Natalie Kohlmann, Online Marketeer, Grand Hotel Amstelveen

Lees ook eens wat andere vertellen over Lorenzo Homoet van Image by Colours…