Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag die hier niet bijstaat? Mail u vraag naar ons.

Ik kijk naar de markt. Samen met de opdrachtgever of potentiële klant kijk ik waar de behoefte ligt en wat image voor meerwaarde kan betekenen. Bij een opdrachtgever kan de behoefte bijvoorbeeld liggen bij corperate identity; maar een vraag voor kleding- of stijladvies voor een sollicitatiegesprek is ook mogelijk.

Jezelf zijn, hoe ziet dat er uit? Wat is jezelf zijn? Je hebt verschillende rollen die je vervuld. De kunst is om je af te vragen… hoe wil ik mijzelf neerzetten? Samen met jou gaan wij op zoek naar die passende uitstraling. Uiteraard kijken wij wat er in de winkels moment hangt; mogelijk heb je nog genoeg kleding in je garderobe die een tweede kans verdiend; zonodig kan Image by Colours als personal shopper je een nieuwe garderobe aanmeten.

Ja, ik ben van mening dat stijl gecreëerd kan worden. Ontwerpers en het straatbeeld bepalen vaak wat in is en wat uit is. Bij imagostyling gaan wij op zoek naar een passende uitstraling. Welke stijl past er bij jou en welke stijlexpressie waar je misschien niet aan hebt gedacht geeft jou die kracht. Bij stijl kijken we o.a. naar jouw lifestyle, omgevingsfactoren, werkomgeving.

Aangezien we in een wereld leven waar social media steeds sterker wordt en uniek zijn eerder geprezen wordt dan verafschuwd kan een kleur- en stijladvies juist in je voordeel werken. Als imageconsultant werk ik graag samen met jou aan je uitstraling. We kijken niet alleen naar wat bij je kleuring past, maar we bekijken ook andere factoren zoals: omgeving, smaak, functie en lifestyle.