info@imagebycolours.nl

+31 6 46 25 00 40

Over Image By Colours

Lorenzo Homoet is een veelzijdige professional die zich specialiseert in imagoadvies en -training voor CEO’s en bedrijfseigenaren. Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van mode, projectmanagement en creativiteit, heeft hij een unieke set vaardigheden ontwikkeld die hem onderscheiden in zijn vakgebied.

Impressie foto's

Services

Metamorfose dag

Een overvolle kast, vaak kleding die gedateerd is en niet te combineren is? Een workshop Garderobe planning geeft uitkomst.

VoorbereidingInventarisatie van uw eigen garderobe (volgens speciaal formulier)Meenemenfoto’s waarop u staat met kleding ‘dit was ik’!

tijdschriftenTijdens de workshophet dragen van kleding dat uitstraalt: ‘dit ben ik’!Programma

Wat kunt u verwachten? Zo efficiënt mogelijk een goede garderobe samenstellen, waarin u met minder kledingstukken meer mogelijkheden hebt. Een goede garderobe is een collectie kledingstukken (en accessoires) die voldoet aan een aantal voorwaarden. Bijvoorbeeld:
Met uw budget dátgene te kopen wat de absolute toppers zijn. Zo stelt u uiteindelijk een kwalitatief hoogwaardige garderobe samen waar u jaren plezier aan zult beleven. Bij dit laatstgenoemde gaat Image by Colours met u op pad als gediplomeerd personal shopper indien gewenst. Hier wordt een meerprijs voor geoffreerd.